Vatten-76webb

Plåtning, ät o drickdag, teamträff o annat bus

Japp, jag lever, dieten har inte dödat mej ännu hehe. Har varit mycket nu senaste dagarna så har inte hunnit blogga tyvärr! Hade ju min ätardag i lördags, helig dag ska jag lova er! Inledde dagen med att dra till Mcdonalds och käka en Mcfeast o company, och blev helt död efter det, inte van vid att äta sån mat så däckade nån timme efter den måltiden :D Sedan var jag mätt ett bra tag, och drog vidare till Malin i Stenugnsund för att umgås med henne och spendera min ätardag där. Vi drog och käkade på Harrys där, kamben blev det, och så råkade det bli en shot till det, och dela på en flaska vin och så vidare. Så min ätardag blev även en drickardag ;) Men herregud va galet tänker väl ni überfitnessfolk som varken tar en droppe alkohol eller har en endaste ätardag under dieten, men så vart det, och jag ångrar det abolut inte. Bara för att man ska tävla så tycker inte jag att det ska behöva innebära att man enbart lever för att man ska tävla. Finns ju såna som stannar hemma och grinar över sina dietmatlådor istället för att gå ut med polare som man gjort annars, och sådan vill inte jag bli. Jag är 100% seriös med träningen och maten, men vill leva samtidigt och inte begränsa mej på något sätt. Och lite alkohol skadar inte ett dugg, såg till och med att Body gjort en artikel om detta precis, så vil ni läsa på om detta så kika in HÄR.

Utgång blev det efter Harrys också, Stenugnsbaden tror jag det hette. Kul ställe med mycket folk. Det kom fram sjukt mycket folk för att berömma mej för mina knäppa videobloggar, vilket var jättekul! Man blir lika paff varje gång någon känner igen en ute sådär :D Sen fanns det mycket knäppt folk där också, en snubbe som kom o satte sej o tjatade ett bra tag, och som var tvungen att framföra att min dialekt "var obehaglig" haha :D Roligaste jag hört på länge ;)

Dagen efter var man rätt trött må jag säga, men det är bara att följa kostschemat som vanligt och ta sej upp på morgonen för att Malin och jag skulle vidare till en teamträff med övriga MM Sports atleter. Jättekul att samlas ett gäng och tjata lite, byta erfarenheter och att öva lite posering och träna lite.

Bild från teamträffen :)Sedan så har jag ju varit fotosugen ett bra tag nu så igår äntligen så tog jag tag i det! Janne Wiberg och jag hade pratat länge att få till en plåtning igen så nu slog vi slag i saken och bestämde oss för att plåta lite bikinibilder. Vi letade runt efter en lämplig strand häromkring först men det är ju i princip omöjligt att hitta en strand där det inte finns folk som badar när det är gött väder ute^^Men vi improviserade lite och hittade en rätt cool plats vid en blå lagun nära Landvetter. Visserligen ingen strand men massa coola stenar och grushögar, och riktigt blått vatten brevid, och bilderna blev superbra, är riktigt nöjd! Kommer komma fler inom kort :)Som jag skrev tidigare så har ju jag invägning på lördagar på morgonen innan jag påbörjar min ätardag, och det hade hänt en del från måndag till lördag, härlig inledning! Ska bli spännande o se vad vågen visar nu på lördag. Mycket av det som släppt nu är väl vätska men ändå, känns kul att se på vågen i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln