Vatten-76webb

Halsjävel

UUUh va less jag har varit de senaste dagarna, ni anar inte hur otroligt jäkla less jag varit. Vaknade upp i måndags och var lite småsnuvig sådär men det var inget jag brydde mej om, drog istället o körde ett brutalt benpass så jag nästan fick krypa ifrån gymmet. Sedan så åkte jag hem o lagade mat o grejade och kände hur halsen blev ondare och ondare och tillslut så kunde jag knappt svälja^^ Så går det om man fuskar med sömn och inte tillräckligt med vitaminer och grönsaker någon dag, då blir min immunförsvar rätt så förbannat minst sagt. Så har legat hemma och tyckt synd om mej själv sedan dess. Inte fått i mej så mycket mat då jag inte kunnat svälja utan att de känns som man har rakblad i käften^^
Men men, igårkväll började det vända, och idag så har jag lite ont bara, men fått en matchande förkylning och hosta till halsontet^^Men är piggare i alla fall, så har kunnat poseringsträna lite, var bara tvungen för jag saknade att vara på gymmet hehe. Sedan så tog jag en tripp till Borås på eftermiddagen och köpte lite Amazondelar av en tjej, riktigt najjs o fina delar så nu gäller det tat börja bygga ihop Amazonen mer o mer.
Man blir så sjukt stressad när man blir sjuk såhär under dieten! Man får inte i sej all mat, man kan inte träna och huvudspökena samlas o festar i skallen. Kommer jag hinna bli i form till SM nu? Ska jag kanske vänta o satsa på vårtävlingarna istället? Men NEJ, glöm det, all in var det! Jag kommer ta igen detta när jag frisknat till, vilket är väldigt snart. Ska proppa i mej så mycket mat imorrn på min ätardag så att jag återhämtar mej fint och får ny energi. Full fokus efter det och inget slarv med något.


Dagens frulle, samma som varje morgon ;) Havregrynsgröt, denna dagen med kasein i med smak av Double Rich Chokolate från MM Sports, ni hittar den HÄR.
Färska hallon plockade jag till detta och sedan alla vitaminer, mineraler och nötter till detta. Kör på te med massa riven ingefära i nu när jag har en bråkig hals, känns som det underlättar en del faktiskt!Maten jag kör på denna veckan, min favorit dietmat faktiskt, lättast att få i sej. Nötfärs med mindre än 10% fett och Basmatiris och ärtor, och lite krydda på detta. Självklart fina mängder med Pepsi Max till detta ;) Matlagningen häromdagen, med en Aleoveradryck från NJIE till, diet såklart! ;)Lite bilder från idag när jag var på gymmet och lattjade framför speglarna :)

Gymkläderna hittar ni HÄR


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln