Vatten-76webb

Är det sant? 

Förutom en megajävlig hostattack inatt som höll på att döda mej så har jag faktiskt kännt mej oförskämt bra idag! Kan det vara så att jag räknas som frisk idag?! :D De vore ju minst sagt fantastiskt! Hopas jag får en hel natts sömn inatt så kanske jag kan gå iväg o träna axlar lite blygsamt imorgon ;)

Känns ju helt jävla otroligt att jag skulle få detta precis i början av dieten, nu har man ju ingen koll alls på formen och antar att det inte kan ha skett några mirakel med kroppen under den här sjukdomsperioden. Har dock ätit dietmaten men inte fått i mej så mycket vissa dagar när jag varit riktigt dålig. Men det är bara att börja käka på och träna på med lätta vikter och inte i nått hetstempo heller, lugnt och försiktigt i början så jag inte retar upp immunförsvarets vrede igen :P

Etiketter: friskare, ohyeah

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln