Vatten-76webb

Äntligen!

Go kväll allihopa! Själv sitter man med en iskall cola brevid sej och tänkte blogga lite såhär på kvällskvisten. Egentligen hade jag typ tusen grejer jag skulle göra ikväll, åka o sola, mejla och dra till Apoteket men vad gör jag? Jo somnar i soffan efter jag käkat :D Typiskt! Men men, då får man göra allt imorgon istället. Apoteket stör jag mej på att jag missade dock, skulle hämtat ut hostmedicin där. Höll på att bli vansinnig inatt igen nämligen, man tror hostan är borta men på nätterna kommer den med full kraft och vägrar ge sej, så jag ringde vårdcentralen de första jag gjorde imorse och de fixade recept på hostmedicin så jag kan härda ut nätterna^^

Men hostan hindrade då inte mej från att ÄNTLIGEN träna idag! Kändes som över en månad sedan man var på gymmet fast det faktiskt bara är en vecka man varit sjuk! Körde otroligt lätt och försiktigt lite axlar och sedan lite posering efter det, bäst att börja lugnt så jag inte river upp influensan på nytt.Tog lite selfies (som vanligt) för att kolla lite på dagsformen. Har ju ändå dietat i 2 veckor och två dagar tror jag det blir, fast varit sjuk en vecka av dem då men. Det har ändå hänt liiiiite sedan jag började.
Detta har hänt bara genom att käka rätt mat, alltså noll cardio, träning som vanligt utom den veckan jag varit sjuk där jag knappt rört ett finger. Så det ska bli intressant o se nu hur kroppen utvecklar sej när man är på banan igen och kan träna, ska även lägga in liite cardio några gånger i veckan, men inte mycket för det är fan inge roligt haha :D


Här är bild från dietstartsdagen och från idag. 2 veckor och 2 dagars diet, noll cardio, tränat 1,5 vecka och sjuk resten.Jag sitter för övrigt och forskar lite i detta med att byta till en bloggportal istället. Jar tröttnat en del på hemsidan jag kör ifrån, saknar många grejer. Kan inte göra tidinställda inlägg och att blogga från mobilen med appen går inge vidare alls, fungerar väl hälften av gångerna ungefär och det håller liksom inte, då blir jag bara wrong och skiter i det istället och det är ju inge kul liksom!
Har fastnat lite för bloggportalen Nouw, de verkar ha allt man behöver, och man kan fortfarande ha en egen domän vilket jag tycker är viktigt. Ska spåna lite till ;) Har ni någon blogportal ni kan rekommendera?

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln