Vatten-76webb

Metallica o träning

Nu sitter man här o har göttat ner sej i soffan efter en välbehövlig dusch. Tog en cykeltur på spinningcykeln nyss framför en serie så trampade i 50 minuter, svettig som satans helvete kan jag lova, men skönt som fan var det. Måste ju trampa bort helgens synder ;) Blev ju både alkohol, mat och lite godis i helgen på min underbara ätardag. Hade främat från Skåne bland annat för det var ju grymma Metallica som spelade på Ullevi på lördagen. Sjuuukt mycket folk och skön stämning som bara den. Och Metallica va jävligt bra, som väntat. Höjdpunkterna var ju förstås de mest kända låtarna!
Var ju tvungen att ta en liten selfie på oss i publiken :)Idag blev det att umgås med Malin, vi tog en sväng till fotografen Janne för att snacka lite o planera en kommande plåtning som Malin ska göra med honom, och sedan drog vi till Nordic Wellness på Almedal och körde ett röv o benpass. Kändes otroligt gött, gött att ha med någon som Malin så man kör lite olika övningar än vad man brukar köra på, det är ju alltid fint att variera sej. Darrade fint i både arsle och ben när man var klar, som det ska vara! ;)För övrigt så går dieten bra, känner mej mätt om dagarna och har energi så det räcker o blir över, träningen går fint och det känns bra! Min våg bråkar en del dock så ska köpa ny i veckan, den väger olika från gång till gång även om man väger sej med 1 sekunds mellanrum så så kan det ju inte va :D Men fettmätningen går fint, går ner som man ska så det känns najjs!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln