Vatten-76webb

Axlar och vikt

Go kväll gött fölk!
Då har man tagit en paus i tv-serie tittandet för en stund för att blogga. Känns som man sett alla serier värda att titta på på Netflix vid det här laget haha. Önskar nästan man kunde hitta en serie som har massa säsonger och avsnitt så man hade en att se på ett tag, man ser ju klart alla serier så fort o sedan blir det där eviga letandet efter nya bra serier haha.
Körde ett riktigt gött axelpass idag, kändes riktigt bra. Ingen cardio idag, kommer att inleda med cardio tre dagar i veckan, eller mer ifall jag har lust för det men vågade faktiskt inte mej på det idag. Vaknade inatt med hosta igen, jag som sluppit det i flera dagar innan^^Så det kändes som att cardio i 50 minuter direkt på morgonen då inte var någon höjdare, man vill inte reta upp hostjäveln igen asså.

Egentligen skulle jag inte väga mej idag men det är svårt att låta bli vågjäveln haha :D Speciellt en-två dagar efter man haft en redig ätardag också, då samlar man ju vätska så att det kan vara lite missvisande att väga sej efter det. Men den stod på prick 52 kg imorse i alla fall, så det känns bra. Cirka 2-2,5 kg från förra årets tävlingsvikt så det känns bra.

Från gymmet idag, testade mina nya träningstights av märket Dcore, finns på MM Sports hemsida.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln