Vatten-76webb

Senaste dagarna

Som ni kanske märkt så är inte jag den bästa på kombinationen, jobba, gå på diet, träna och köra cardio PLUS att blogga på kvällen haha. Blev inringd på jobb i onsdags och har jobbat varje dag sedan dess, och det blir en liten omställning när man varit ledig ett tag, Alla matlådor ska vara klara och man ska träna efter jobbet och avsluta med 50 minuters cardio på kvällen så tiden vill inte räcka till som den vill. Men planering är A och O i detta så ska sätta mig och lägga upp vilka dagar jag ska avsätta massa tid för bloggen och annat jobb på datorn, och sedan få ihop det övriga med träningen och cardion på smidigast sätt.
Dieten går bra för övrigt, känner mej fortfarande inte hungrig sjukt nog, och inget speciellt sötsug heller vilket känns asskönt! Har ju mina ätardagar som hjälper till med det, den dagen håller alltid motivationen uppe på topp!
Denna helgen så åkte jag o Tim på en tripp til Askersund för att träffa familjen och och käka det som varot så efterlängtat länge, nyfångade kräftor, mummaaaa! Det måste ju vara det godaste som finns typ!? Så det blev en massa gött där, godis, kräftor, ost o kex o paj och grejer, en ätardag jag blev riktigt nöjd med faktiskt! Vi var ute o kollade läget vid zinkgruvan bland annat och åkte på ett båttur för att hämta in kräftburar bland annat, riktigt härligt att komma ut några timmar där, det behöver man ibland. Blir nästan lite taggad på att ha båt asså, en sådan man kan sova i så man kan dra ut o fiska några timmar och sedan lägga till vid nån ö, grilla och sedan lägga sej o sova i en mysig båt, det vore grejer det.
Idag blev det för övrigt en vilodag, fast jag egentligen inte ville. Men jag har sovit så kasst länge nu. ar sovit mindre än sex timmar varje natt när jag skulle upp o jobba tidigt och inatt var ännu en helvetes natt. vaknade och hostade flera gånger, hade halsbränna och mitt ena öga fick för sej att svullna igen så fick stå klockan tre inatt i badrummet och försöka rengöra ögat. Hade så ont i ögat så fick vara tan lins i ena ögat idag på jobbet, halvblind hela dagen, det var en upplevelse haha :D Har ju -6 på båda ögonen för er som inte vet det, så man ser ju inte så mycket om man råkar vara utan linserna ;)

Men men, har sovit några timmar sedan jag kom hem så nu hoppas jag att jag är återställd. Jobba imorrn och sedan tänkte jag dra till Sats Sisjön efter jobbet, var aslängesedan man var där men det ligger precis vid jobbet så tänkte köra ett pass där. Då känns dieten och tävlingssatsningen lite mer på riktigt dessutom eftersom det var där jag tränade hela min första diet typ ;)


En bild jag tagit denna veckan så ser formen ut just nu i princip. Vågen visade 51,3 på lördagsmorgon men har mycket fett att bli av med fortfarande. Hoppas man hinner få bort skiten i tid, ma blir ju alltid nojjig för sådant när det börjar närma sej ;) Men nu när jag jobbar aktivt hela dagarna (lagerarbetare) så gör man ju av med lite där, plus träningen och cardion som jag börjat med så detta kommer bli najjs!
 
Jag o William när vi käkade kräftor o grejer.
Bilder från båtturen :)
Inifrån en gruva vi var o kollade på, lillsyrran Diana :)
Jobb, jobb!Mellanmål.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln