Vatten-76webb

Kasein istället för bullar.... ;)

Nu sitter man vid datorn och har just gnagat i mej en halv gurka haha. Kände faktiskt idag för första gången under dieten att jag faktiskt är rätt hungrig emellanåt. Så nu känns det lite mer på riktigt, lite hungrig tycker jag allt att man får lov att vara när man går på diet! Mycket har väl med att jag har börjat jobba nu också. Kollade på stegräknaren efter jobbet idag och la märke till att man går fanemej 8 kilometer varje dag på jobbet, alltså jobba o få cardio samtidigt, jag klagar inte ;)
Var ren terror ett tag på jobbet idag när det helt plötsligt låg en påse med nybakade bullar på bordet, två decimeter från min mun typ haha. Men nej, jag höll mej i skinnet och fortsatte sippra på min Kasein med chokladsmak, det är mitt godis på frukosten ;)

Har ju snöat in mej nått så förbannat på att äta köttfärs varenda dag i veckor så idag så bytte jag faktiskt till kyckling. Men vill inte ha nån torr tråkig kycklinssmak så tog lite tips av Malin som rekommenderade piri piri (i sparsamma former, STARKT är bara förnamnet) och stark parikakrydda, och det blev verkligen succè, jättegött! Dock blev det lite svettigt när man råkade få i sej nån bit piri piri emellanåt men vafan, lite starkt ökar ju bara förbränningen lite hehe ;)

Gymmade på mitt gamla gym idag, Sats Sisjön, blev ett riktigt gött axelpass. Har inte varit där sedan förra dieten och ville minnas att de har väldigt bra ljus inne på toaletterna där, och det måste man ju ta vara på ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln