Vatten-76webb

Posering o annat sköj!

Då har man lite tid att blogga igen då! Har velat mobilblogga sååå många gånger men den appen fuckar med mej så har inte pallat asså.
Därför ligger bloggen lite på is, men som ni som följer mej på övriga sociala medier kanske märker att jag uppdaterar mej ofta där istället. På Facebook bland annat och mycket på Instagram, så vill ni ha lite mer koll så får ni gärna följa mej där.

 

https://instagram.com/6packsandra/
 Så vad har jag gjort på sistone? Jobbat o tränat typ, förberett matlådor o sådant som hör till dietlivet :D Sedan så var jag på poseringsträff igår vilket var skitkul! Fasen vilka duktiga brudar vi har på posering i teamet! Fick massor av inspiration och mer lust att öva på poseringen så idag körde jag det en timma på Sats direkt efter jobbet. Måste finslipas och vänja mej mer, speciellt på T-walken :)

Bild från träffen, dubbel biceps såklart ;)Dagsformen..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln