Vatten-76webb

Osminkad vs Sminkad

Idag var man ledig från jobbet så idag så har det varit en riktig fixardag kan man säga. Började morgonen med att cykla på spinningcykeln i 50 minuter o kolla på senaste avsnittet av Paradise Hotel samtidigt, pinsamt att erkänna att man kollar på det där nästan haha, men det är lite roande att kolla på o man glömmer bort att man cyklar o sliter om man är inne i ett program och det underlättar en hel del ;)
Sedan så har jag lyckats sätta i nytt löshår alldeles själv denna gången, tejphår, och det var inte alls så svårt egentligen. Har man bara spegel framför o bakom sej så går det ju faktiskt. Sedan så kanske inte det blev så bra som när duktiga Malin hälpt mej med det men ändå, det sitter i alla fall på huvudet höhö :D
Har städat o grejat och gymmade på eftermiddagen, blev ett gött ryggpass. Känner mej lite småstressad över formen, jag vill vara hårdare, men så är jag ju alltid, även förra dieten men det slutade ju mer än väl, så det är väl bara att jobba på, är ju några veckor kvar. Känner mej mer o mer hungrig kan jag ju säga, men det hör till, då känns det mer på riktigt ;) 

Imorgon ska det bli att sola solarium, nu ska jag bli riktigt brun har jag bestämt mej för ;) Ladda med melanotan o bli brun som en pepparkaka hehe.
Det är ju en klar fördel när man är osminkad, man är ju fortfarande brun när man tvättat bort sminket. Jag imorse, helt utan smink. Och ja, till er bittra människor som stör sej, jag har fillers i läpparna, och tatuerade ögonbryn, men INGET smink på bilderna. Så helt naturlig kan jag ju inte säga att jag är, men jag har fanemej inget smink på bilderna ;P
 Och en stund senare MED smink. Vilket föredrar ni? 

Etiketter: smink osminkad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln