Vatten-76webb

Roligare dietmat

Fredag! Utsattes för ren terror imorse när jag vaknade, ett stort paket negerbollar låg på bordet och såg sådär förjävla goda ut, men NEJ de blir det inget med! :D
Blev en cykeltur på spinningcykeln och kolla på en dokumentär på Netflix istället, ordning o reda. Äntligen känns det som att det börjar hända mer med formen, var nojjig förra veckan för vikten tycktes stå still men nu har det gått neråt igen med bra fart och det gillar jag. Snart kommer jag få hem tävlingsbikinin också! Har fått se bilder på den och den är helt sinnessjukt snygg! Tänk att man ska få bära nått så vackert på scenen! Hoppas det går undan på posten, den skickas ändra från Canada faktiskt, spännande spännande.

Gjorde iordning massa kokt potatis och kycklinfileèr igår men kunde knappt äta det, det tog bara helt stopp i munnen, så tråkigt var det haha. Så idag så fixade jag till maten lite och oj vad mycket godare det blev. Ofta så tänker jag att mat är bara bränsle som ska ner under dieten, skit i hur det smakar bara det kommer ner och gör det det ska liksom, men de blir faktiskt tröttsamt och man tjänar på att investera i olika slags grönsaker och framförallt kryddor!

Så idag hackade jag potatis o kyckligen i smådelar o hade i stekpannan, hackade i cahmpinjoner o tomater och hällde i lite vatten, plus massa kryddor, mycket av en stark paprikakrydda gjorde susen. Så nu blev det inte sådär torrt o tråkigt, blev lite mer fredagslyx fast inte onyttigare för det, perfekt! ;)Sedan lite dagsformsbilder, vägde mej nu på morgonen o vägde mindre än 51 kg så det händer grejer asså :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln