Vatten-76webb

Min tävlingsbikini <3

Trött som satan efter jobbet och hungrig som en varg och hade inställningen att dra hem, äta o lägga mej o vila, det var så jag kände innan jag öppnade locket på postlådan hemma idag, men det tvärvände kan jag säga! :D 

Där i låg den nämligen ett paket från Canada, och då visste jag ju exakt vad det var, nämligen min tävlingsbikini! Sprang in o öppnade paketet, slängde av mej kläderna i ren lycka och hoppade i bikinin, och den passade perfekt! Så jävla nöjd är jag! :D Den kommer äga på scenen asså!

Gjord av otroligt duktiga Lynn på Fitt4U Designs :) Älskade till och med paketet den kom i, fick med en plastförpackning med bikinin i, och även en blingad liten tygpåse för att förvara bikinin i tillsammans med lite extra stenar. Det kallar jag att tänka på sina kunder och ge ett riktigt bra avtryck :)

Jag kan inte hålla mej från att visa er bikinin... ;)Så nu är det bara upp till mej att rocka den här dieten, käka dietmaten, träna hårt och köra min cardio så jag kan matcha den här perfekta bikinin också ;)

Bild från igår på dagsformen. Har ju lite kvar att gå ner men känner mej inte särskilt stressad. Skulle jag vara "för mjuk" enligt mej på SM så kommer jag ju bara in ännu hårdare o bättre på Tyngre Classic 2. Jag har kvar samma inställning, sålänge jag är nöjd med hur jag ser ut och att jag inte kommer sist så kommer jag vara överlycklig, det är mitt mål med dessa tävlingarna :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln