Vatten-76webb

Mina tankar om Junior SM

Tänkte ta o dela med mej lite om mina tankar, hiss o diss, eller kanske rättare sagt lite mer tips än diss angående Junior SM, främst i Bikini Fitness då det är det jag har mest intresse för förstås. Jag var ju där i lördags i Alingsås för jag ville så gärna kolla på tävlingarna, alltid lika roligt att få lite inspiration o se alla snygga atleter glänsa på scenen. Vill börja med att säga att alla var så snygga på scenen, man bara längtar till att stå på scenen snart när man ser alla strålande atleter däruppe! Och SÅ jäkla kul att det gick så himla bra för flera teammates i MM Sports :DNu till mina hissar när det kommer till Bikini Fitness grenen. Nämligen vinnaren i längsta klassen på Bikini Fitness, riktigt snygg fysik och självklar vinnare enligt mej :)
  Snyggaste poseringen av alla går till denna tjejen. Såg väldigt proffsigt ut, varenda steg kändes väldigt genomtänkt ut och därför helt klart bäst på t-walken den dagen :)
 

Sedan så vill jag ta tillfälle att ge lite tips som jag la märke till under SM. Inga dissar men bra tips som man skulle kunna göra för att bli ÄNNU bättre.

 
  • Kolla bikinin ordentligt innan du kliver på scenen. Såg någon som hade en tråd som hängde mellan benen, och på vissa tjejers bikinis så syntes vadderingen i toppen, alltså nederkanten. Nu kanske jag är superpetig men det ser mycket snyggare ut om den inte syns och att toppen är helt slät.
  • Matcha foundation med kroppsfärgen. Det blir lätt att man ser mycket ljusare ut i ansiktet mot kroppen så försök hitta en mörk foundation som matchar kroppsfärgen så att det blir mer harmoni över det hela.
  • Öva mer på t-walken (vilket jag också måste göra känner jag haha). Öva öva öva tills du kan den utantill utan några som helst felsteg eller liknande, t-walken gör så mycket. MEN överdriv inte t-walken heller och lägg in massa onödiga rörelser som gör att det bara ser B ut. Snyggt o smakfullt och sikta på att visa din fysik på bästa sätt.
  • Tänk på håret! Tycker det är så tråkigt när man ser tjejer som har håret för axlar eller rygg. Satt hela tiden o bara väntade på att en tjejerna skulle akta håret för jag ville se hennes axlar, men dom visades typ aldrig, trots att jag tror att de var värda att se :) Och visst, utomlands visas ryggen i princip aldrig i backpose, men i Sverige så känns det som en viktig grej ändå så jag tycker att man ska visa upp så mycket man kan när man är på scenen.
  • Tänk på gången. Alltså när man går och ställer sej och går till linen tex. Den lilla gåturen är så viktig! Se till att sträcka på ryggen, tänk att gå som en "stolt blondin på stan" så att man inte sjunker ihop i ryggen eller går som en karl mellan momenten.

Jag o malin som var där o kollade tävlingarna, och käkade bars (Älskar proteinbarsen med pepparkakssmak asså) från MM Sports montern, OCH hamburgare på Harrys haha. Hade ju sånt jävla flyt att jag hade ätardag den dagen så passade allt på att götta mej lite ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln