Vatten-76webb

Om Norway Open!

Efter en del efterfrågningar så skulle jag ville göra en liten sammanfattning av min helg i Norge på tävlingarna på Norway Open! Som i kanske sett så stod jag i montern så jag hann ju inte se alla klasser, men såklart så hann jag se mycket av Bikini Fitness klasserna ;) 
På det stopra hela så var det en trevlig tävling, kul att se hur det går till i Norge. DOCK så var det ju inte så jäkla klyftigt anordnat. Det började liksom runt nio på morgonen, och pågick hela dagen, kvällen och ända in på natten! jag gav fan upp på riktigt tillslut, var så trött o hade så ont i huvudet i slutet så pallade inte se sista bikinin och finalerna, och då var klockan över ett på natten när jag drog! Stackars domare, och atleter som fått vänta till att stiga upp på scenen mitt i natten..Och publiken blir ju inte värst stor heller, vem orkar sitta där till halv två-två på natten liksom? Så där fattar jag inte varför de inte delade upp tävlingarna på två dagar, själva salen med montrar var ju öppen dagen efter liksom? Den, det var illa ordnat asså.

MEN till Bikini Fintess! Jag trodde ju inte att Bikini Fitness debutanterna skulle vara något att se, att det var vitkigtast att se de som hållt på innan för att det skulle vara bättre atleter där men ack så fel jag hade! Jag fick närmare en chock över hur jävla grymma debutanterna var! Många av dem var bättre än de erfarna.

Speciwllt en tjej stack ut väldigt, hennes posering och hennes scenvana var top nitch, blev nästan kär där ett tag haha! Hon var SÅ BRA! Bästa Bikini Fitness atleten jag sett om man räcknar med fysik, framträdande och hela kittet. Hon måste ha varit dansare i grunden för hennes sätt att föra sej på var så självsäkert och snyggt så det är svårt att sätta ord på det.

Jag hann ju se vilka som gick vidare i finalerna i Bikini, och här kändes det verkligen som att de gick efter en väldigt hård bikinikropp. Hårdhet och mycket rumpa känns som min sammanfattning av domarnas beslut, och det kändes som en röd tråd genom hela tävlingen vilket jag tyckte var skönt, man blev aldrig paff över hur domarna valde. De tjejerna som mest bara var smala sållades ut och de som var mjukare sållades också bort. Så lagomt mycket muskler, med en snygg hårdhet, det kändes som att de gick efter där när de valde ut finalisterna.

Så nu känner jag mej rätt gött förvirrad haha. Här i Sverige har det ju nu kommit fram att domarna kommer att vilja ha mer mjukhet hos bikinitjejerna. Man ska alltså INTE vara för hård. Så frågan är ju nu, kommer jag in med samma hårdhet som på Luciapokalen, som jag vann då, kommer det vara för hårt för tävlingarna nu? Tycker det är sjukt jobbigt att man inte får raka besked, och vad dom anses vara för hårt och inte och vad de de dömmer ska vara Bikini Fitness kropp just nu.
Jag vill gärna vara lite hårdare, och gå lite efter hur de dömde i Norge, men det kanske man blir nerdömd för i Sverige? Så aja, jag ska väl inte vara depp ifall jag råkar bli för mjuk denna gången, det kanske går hem. Fast troligen komme rjag vara hård igen om jag känner mej själv rätt ;) 
Vi får se, räknar inte med vinst denna gången, kommer vara glad sålänge jag inte kommer sist. Detta är liksom SM och man möter verkligen eliten så jag är glad att få dela scenen med så grymma tjejer, det trodde jag aldrig att jag skulle göra när jag väl började tänka på detta med att tävla i Bikini Fitness! :)

Tjejen, som var så jävla grym som jag skrev om förut, är den kortare tjejen i mitten, med största pokalen. SÅ BRA var hon!

Tjejen till höger på denna bilden var min absoluta favorit i långa klassen, grym fysik verkligen och en sjukt bra röv om man får säga det så :D

Etiketter: norway open

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln