Vatten-76webb

Ryggproblem och plåtning

Då var det söndag då, har varit en skön helg faktiskt. Hade min efterlängtade ätardag igår så passade på att käka pasta med cabonara bland annat, så jäääävla gött var det! Var ju tvungen att fira lite att viktnedgången går bra, väger ynka 49,8 kg nu till mina cirka 167 cm. Vet ni vad? Min läng har ju skiftat mycket mellan tävlingar, ibland är jag 165,5 cm och ibland längre, så jag provade mäta mej igår och då var jag faktiskt 167 cm,5 typ! Jäkla skillnad det, och det borde ju betyda att jag ha anmält mej till fel längdklass på SM, så det kanske blir att tävla i -168 istället för -166 som jag anmält mej till, vi får väl se.

Sedan så har det blivit träning, posering och i fredags så blev det ett besök hos Johan på Naprapatlandslaget för min stela rygg. Det har huggit till och värkt mycket precis nedanför min svank ett tag nu så kände att det behövdes fixas till nu eftersom det värker en del när jag kör poseringsträning med. Så det var ett riktigt skönt besök må jag säga, knäckte riktigt fint. Känns faktiskt mycket bättre redan, men ska dit imorgon och fredag också för att den ska bli så bra som möjligt. Kan varmt rekommendera Johan, riktigt bra är han.

Sedan efetr det så fick jag besök från Nässjö, nämligen fotografen Sven. Vi plåtade en gång för väldans många år sedan, när jag var runt 18 år så vi tyckte att det var dags igen :D Så vi drog till Classic Gym här i Landvetter där jag brukar träna o plåtade och det gick riktigt bra! Lite hårdare och mörkare stil på bilderna, I like! :D

Här får ni en sneakpeak från plåtningen ;)
 Hittade btw så bra ljus när jag gjorde ett besök på nya Nordic Wellness i Landvetter inne på toan, det måste man ju ta vara på haha ;) De hade riktigt bra poseringssal där vilket ska utnyttjas mycket denna veckan, klockrent!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln