Vatten-76webb

Vätsketömning

Då var det alltså måndag och det betyder ju start för vätsketömningen. Och det inleder man med att dricka 7 liter vatten om dagen (fast jag kommer såklart spetsa vattnet med Fun Light och dricka lite Cola Zero/Freeway Cola också istället för rent vatten), måndag till torsdag, så ni kan ju förstå vilken vätskeballong ja kommer bli haha. På det ska man salta maten en hel del också, och äta torsk fyra gånger om dagen, så det är ju inte den roligaste veckan direkt :D MEN jag hoppas att resultatet blir bra sen när man fått ur vätskan ur kroppen och att man blir lite torrare o hårdare i slutändan. Ska bli intressant o se hur det går nu när jag ska jobba imorgon, kommer nog bli en del kisspauser :D

Den här dagen har faktiskt varit lite kämpig med en satans huvudvärk, blir väl en liten stor omställning för kroppen att salta och dricka så mycket kan jag tänka mej.
Träningen gick fint och annars har jag varit i stan o gjort lite ärenden.

Bland annat ett till besök hos naprapaten Johan på Naprapatlandslaget. Har ju problem med min svank efter jag gjort väldigt mycket lyft på sistone, så den får sej lite behandlingar nu för att den ska sluta värka. Han körde bland annat lite akupunktur på mig idag, första gången för mej, kändes lite coolt sådär. Ryggen kändes faktiskt mycket bättre när jag åkte därifrån så det känns verkligen att det hjälper! På fredag innan jag far till Västerås ska jag dit igen och göra en sista behandling innan tävlingen.

En ny bild från plåtningen med Sven Erkensten ska jag bjuda er på idag :)Sedan en bild från gårdagen, Malin kom hit o tränade med mej, körde ben och nötade posering också, alltid bra att kunna få tips på vad som kan göras bättre när det kommer till poseringen. Är så glad att hon hänger med mej till SM i Västerås och hjälper mej med smink o hår! Jag är fan inge bra på den biten. Man ska ju överdriva sminket eftersom det är starka strålkastare mot scenen, men man är ju lite feg med det där och vill inte se ut som en clown när man sminkat sej, så det känns bättre att ta ett riktigt proffs med ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln