Vatten-76webb

SM 2015

Ojoj nu har jag allt vare dålig på att uppdatera mej ser jag, men har haft lite fullt ös med diet, resor o tävlingen framförallt!
Var inte så pigg direkt under tömningen, ont i huvudet och seg mest men annars gick det fint. Klarade av att träna och poseringsträna som jag skulle och det är ju huvudsaken. Drog bort till Västerås på fredagsmorgon, hade kul sällskap i bilen av Tim, Malin, Gabriella o Mikael och vi härjade som vanligt, sjöng och gjorde olika djurläten hehe. Tur att man gått ner från sju liter vatten till tre liter den dagen vi skulle åka så man slapp allt för många kissstopp :D

Vi hade hotell i köping, ungefär en halvtimma från Västerås så vi släppte av all packning och drog direkt till Västerås för att hjälpa till lite med att bygga montern och sedan gå på inregistreringen. Jag tycker de är så spännande med inregistreringen, då fr man sej en liten smygtitt på vilken form alla är i hehe så man har en aning vilka som kommer att placera sej bäst ;) Jag mätte in på 166,5 cm, och gränsen gick vid -166 cm så jag hamnade alltså i klassen -169 cm. Efter inregistreringen som tog några timmar med all väntetid så drog vi till hotellet för att sova. Dagen efter så åkte vi in tidigt, gick nog fan upp vid sex. Halv sju på morgonen. Malin och jag ville kolla in hennes coach Therese när hon tävlade på morgonen i Body Fitness, sedan kollade vi en sväng och drog o käkade lite då o då. Blev poisitvt överraskad att personalen på de olika restaurangerna och fiken vi var på var väldigt hjälpsamma till att värma mina matlådor, det är grym service asså! Alla utom personalen på Waynes Coffè, där var det stopp så där blev det ingen beställning så där missade de två kunder ;)

Vi blev så trötta efter att ha vandrat runt hela dagen och gått upp tidigt så vi gick till bilen i parkeringshuset och la oss o sov i typ två timmar. Måste sett rätt kul ut är folk gått förbi, två utslagna blondiner i framsätet på bilen haha.
Det kanske inte var det optimala att vandra runt o va så aktiv hela dagen, dagen innan tävling då ala säger att man ska ta det lugnt o vila mycket, men det är ju inge kul liksom hehe ;)

På lördagskväll när vi kom till hotellet så var det party hehe. Stod ju två glas vitt torrt vin på schemat plus 100 gram riskakor så det var bara att festa loss det! Hade asont i huvudet innan och var trött som faen, men så fort jag fick i mej vinet så var jag pigg o alert och kände mej nästa lite småfull på de där två glasen ;)
Vi körde även lite posering inne på hotellrummet för att kolla formen. Jag i min tävlingsbikini, och Micke i kalsonger o sen naken hahaha :D



Malin och jag på lördagen när vi satt o kollade på tävlingarna :)



På söndagsmorgon, tävlingsdagen så blev det att gå upp vid halv sju för att färgläggas av Tim, och sedan så började malin fixa mitt hår och sedan mitt smink. Tur att jag hade med henne asså, hon är en klippa! Grym på det hon gör! Hade jag försökt få håret sådär fint o lockigt så hade det blivit ett skatbo typ, sämst på sånt där :D

Vi kom till tävlingarna runt kvart i tio, för vi hade räknat med att jag skulle upp efter halv elva men tror det blev lite tidigare ändå så blev lite stress minst sagt! En limmade mina fötter, medans en bättrade på färgen och en sminkade mej, hade värsta crewet där, och tur var det! :D Skönt att ha så hjälpsamma teammates i MM Sports kan jag säga! Denna gången hann jag liksom inte bli nervös på nått sätt, tänkte typ att det är bara att ge sej upp o göra det man ska typ! Hann väl inte bli nervös för att det blev lite stress mot slutet hehe.

Hade som mål i tävlingen att komma i final. Visste att jag skulle möta bra tjejer, en del som vunnit en del tävlingar innan denna så tänkte att det skulle vara en jäkla tur ifall jag lyckades komma med i finalen liksom. Så jag blev jävligt glad av att höra när de ropade upp mitt namn i första call outen! Och sedan när man fick reda på att man var i final, underbart asså! Sedan så var det några timmar tills finalen, så drog med ut när de andra skulle käka, och sedan la Malin o jag mej på en uppblåsbar madrass o halvsov ett tag efter det. Sen var det bara att gå in och köra sin t-walk. Sjukt störande att de avbröt en! De verkade avbryta alla tjejers t-walk. hann inte göra backpose på ena sidan, men men, det är ju bara att köra på ändå. Men tycker de kunde låtit oss gå klart när det är SM och allt, kändes inte som att vi var försenade eller något sådant?

Sedan var det dags för prisutdelning! Väntade hela tiden på att de skulle säga mitt namn men det dröjde, till min förtjusning såklart ;) Sedan får vi reda på att ettan, tvåan och trean har samma poäng!? Sjukt, så jämnt var det alltså mellan oss! men då räknar man på vilken av oss som fått mest ettor av domarna, så jag hade äran att knipa en andra plats i SM! Helt galet :D EN domare hade en etta mer på vinnaren så det skillde ett poäng mellan mej och vinnaren vad jag förstått det som, så häftigt asså! Trodde jag aldrig någonsin!

Så det firades i bilen på vägen hem med bullar, mcdonalds, ahlgrensbilar och nutella, himla fint! ;) Fick även ha ätardag idag efetrsom det inte blev så mycket igår, och det har firats med nutellamackor och grillad kyckling nu på kvällen ;)

Lite bilder från dagen!



Malins grymma sminkning :)



En mobilbild på oss på scenen, taget av muscles.se :)



Lycklig jävel med min fina pokal! :D



Mer tävlingsbilder kommer att komma såklart! :) Imorgon blir det att ta upp dieten igen, all in mot nästa tävling om två veckor på Tyngre Classic 2, ska bli skitkul! :D Vill faktiskt slipa lite mer på formen till Tyngre, kände mej lite annorlunda mot sist jag tävlade, lite mjukare tror jag, så jag skulle vilja va liiiiiite hårdare ändå faktiskt. Fast det ser ut som att jag skaffat mer röv sedan Luciapokalen om man kollar på bilder, det gillar jag! Även om det är fett eller muskler så är det ju rätt najjs o ha lite volym på arslet ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln