Vatten-76webb

Bilder från SM!

Idag bev det allvar igen asså, dietmode ON på nytt och det känns fan om man säger så, är hungrigare än aldrig förr nu på kvällen av nån anledning haha!
Har i alla fall njutit i fulla drag nu på kvällskvisten, jag, Tim och Andreas har invigt vår badtunna på gården, premiärdopp idag asså, och SATAN vad skönt det var! Händerna är som turra russin efter ha suttit där i några timmar i värmen. Den kommer bli så jävla härlig sen på vintern med, kommer bli många bad i den framöver i höst och vinter vill jag lova!

Det har trillat in mer och mer bilder från SM idag, så jävla kul o se! Har suttit o jämfört bilder från Luciapokalen och SM om formen ser samma ut som då, och troooor att den är någorlunda samma, förutom at jag verkar ha fått behålla lite mer av brösten och röven under denna dieten, och det är ju rätt najjs om jag får säga det själv haha :D Kommer lägga upp lite bilder, kanske imorgon, där ni får se och jämföra själva ;) Något hårdare tror jag faktiskt att jag kunde varit på Lucia men det är så ytterst lite skillnad i så fall, så jag lyckades allt pricka formen denna gången också, trots alla underbara ätadagar på lördagarna under hela min två månaders diet #glidare haha!


Här får ni se lite av bilderna från SM!
Den suuuupersnygga bikinin kommer ifrån Fitt4U Designs Sminket och håret är fixat av min underbara vän Malin och bilderna är tagna av Tim Nygren och Muscle.se :) 

Här har ni topp 3 i min klass :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln