Vatten-76webb

Kallt som satan!

Fyfan, man är inte så kaxig den här veckan asså :D Man fryser, är trött som fasen och lite hungrigare än vanligt. Antagligen för att man väger så satans lite och fortsätter ligga så lågt i maten, men snart, dååååå blir det äta MASSOR mohaha ;)
Men först så ska det bli för jävla kul att tävla igen, längtar! Ska bli spännande som fasen, och kommer att möta många fler tjejer denna tävlingen än på SM så det blir säkert hårt att komma till final denna gången, vi får väl se! Hoppas kan man ju alltid :)

Har cyklat på spinningcykeln och kollat på Paradise Hotel imorse, sedan har det blivit en benpass på gymmet och en promenad därifrån och lite annat smått o gott. Eftersom jag är frusen som satan så blev det vinterjacka, mössa o hela köret idag, inte lätt med så lite fett på kroppen asså :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln