Vatten-76webb

Vätsketömning igen då!

Då är vätsketömningen ett faktum, andra dagen med 6 liter vatten (och en del saft o light läsk förstås). Man känner sej som en vattenballong och behöver kissa en gång i kvarten typ, inte så jävla rockigt! :D Är man en sån som nojjar mycket över formen så är denna veckan den värsta, några dagar innan tävling och man ska dricka så mycket att man ser ut att vara i allt annat än form hehe. 
Är i alla fall glad att jag fick torsken mycket godare idag! Frågade efter tips på facebook hur man skulle få torsken godare och fick in en hel del bra tips!
Så idag blev det torsk i folie i ugnen med massa citron på, green curry krydda, chili flakes, salt, peppar, och den blev god o saftig! Tänker aldrig koka den igen^^
Igår hade jag sån satans energi, möblerade om i vardagsrummet, städade, målae och inredde, men idag så är jag fan seg asså så idag blev det en chill dag, städa lite smått o kolla film o ladda inför träningspass senare.

Lite nätshopping har det blivit på sistone också ;) Ett par nya Freddy Wrup, älskar dom! Dessa finner ni på MM Sports hemsida, och liksaså sport toppen jag har på mig :)Lite less på all sparris nu asså, och jag som alltid älskat sparris! Tänk på söndag när man bara får äta vad fan som helst efter tävlingen! MUMMA!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln