Vatten-76webb

-

Då ligger man nedbäddad i hotellsängen på hotellet i Stockholm. Nu är det nära, tävling på söndag på Tyngre Classic 2, och det ska bli så jäkla kul! :D
Ska dit imorgon o titta lite på tävlingarna imorrn o sen chilla en del på hotellet förstås.
Formen känns nog rätt samma som på SM tror jag, vilket var meningen, kanske blir liiiite hårdare men vi får se hur det ser ut på söndag. Jag är nöjd iaf o det är huvudsaken :)
Siktar som vanligt in mej på att inte komma sist, och ha jävligt kul helt enkelt, och göra mej värdig min enorma negerboll/chokladboll som jag bakade igår ;) En stor jävel fylld med vaniljvisp och Nutella,  mums! Sen så stannade vi längs vägen hit vid en godisaffär så där blev det en ordentlig påse ;)
Nej nu blir det lite tv och snart en matlåda med torsk o sötpotatis igen, skriver säkert imorrn igen :) Bild på min bakelse och på formen alldeles nyss på hotellrummet.

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”