Vatten-76webb

Från 2:a på SM till 6:a på Tyngre... ;)

Sådääär, nu har man hunnit landa lite och slappnat av sedan man kom hem från tävlingarna i helgen. Det har varit en riktigt kul helg, gillade verkligen hela arrangemanget på Tyngre Classic 2! Och älskade att vi bodde på tävlingshotellet som låg så nära tävlingen så man kunde gå till rummet o vila när man ville, helt perfekt!

Som ni kanske sett på Instagram o Facebook där jag har varit lite flitigare med att uppdatera så slutade jag på plats 6 denna gången. Blev utropad i andra call outen för första gången, och då visste man att det kanske inte skulle bli nån final överhuvudtaget. Så från 2:a med samma poäng som vinnaren i SM för två helger sedan, till 6:a på Tyngre, det ni! :D

Men jag är supernöjd över min form, presentationen och smink/hår och allt därtill så jag är superglad! Hade samma form som på SM två helger innan vad jag kan se så det var nog inte mej det föll på denna gången att jag inte toppat formen eller något sådant, utan domarnas smak och tycke. Var andra domare denna gången än vad de brukar vara, och dessa verkade ha annan smak, och det känns som att de dömde till fördel för de som har mer muskelmassa, speciellt på benen, och där falerar ju lilla jag ;) Benen är mitt problemområde och där behöver jag jobba hårdare för att få muskler, och det har jag ju vetat länge, har mest varit överlyckig att det gått så sjukt bra för mej trots att jag inte haft biffiga ben hehe ;)
Fick även höra att det skulle varit nått domarmöte igen efter SM som kanske gjorde att de började dömma annorlunda nu mot SM. Fanns ju fler exempel på Tyngre som skilde sej väldigt mot SM, en som vann SM guld kom exempelvis sist på Tyngre, det är rätt galet.. Så man får ju ha i huvudet att det är en bedömningssport, och dessa domare dömde annorlunda helt enkelt. Att de dömmer till fördel för de med mer massa känns bara positivt tycker jag, då har man något att jobba mer emot och tjejer som vill ställa upp i Bikini måste kämpa mer o träna hårdare, vet ju en del som anser att man bara behöver banta ner sej efter några månaders träning för att köra bikini och så ska det ju inte vara. Bättre att de blir mer muskler på Bikini brudarna tycke jag :)

Till min placering! För det första så är det inget negativt i att jag kom sexa nu eftersom denna tävlingen såg jag som en bonustävling, det var ju SM som var det stora och det jag siktat på länge, och där placerade jag mej 2:a, och det var mer än jag någonsin kunnat drömma om! Så jag var nöjd redan där egentligen, SM är ju den största tävlingen i Sverige liksom.
Sedan så är en sjätte placering skitbra för mej! :D Jag sa innan Tyngre att de vore inge kul om de går föööör bra för mej egentligen, för då kommer jag slappna av och säkerligen bli lat på gymmet om jag får bekräftelsen att jag redan är i toppen på alla tävlingar. Kände själv hur jag latade till mej efter jag vann Luciapokalen. Men i och med sjätte placeringen så blir jag ju mer triggad nu, nu vet jag att jag måste bygga mer för att vara i toppen så nu är jag ju taggad, så det var riktigt välbehövligt. Kommer inte ligga på latsidan när det gäller ben nu framöver. Men kommer inte att tävla nått nästa år, nu vill jag bygga och förbättra och då behöver man minst ett år. Ska bli skönt som fasen faktiskt, träna hårt och äta mycket haha. Har ätit allt som kommit i min väg nu efter tävlingen men ska ordna upp det i slutet av veckan. Vill ha bra och näringsrik mat, det behöver man för att bygga. Kommer såklart inte väga maten och hålla på men kommer äta bra mat som grund liksom.
Ska bli skönt att inte behöva lägga så mycket energi på tävlingar och dieter nu framöver också utan kunna slappna av och vara mer spontan i vardagen, äta ute när man vill, festa ibland och allt vad man kan göra lättare än när man går på strikt diet. 

Lite bilder ska jag såklart bjuda på! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln