Vatten-76webb

Matvanorna efter tävlingarna

Vilken sjuk känsla det är att gå i affärer och kunna välja o vraka vad man vill äta asså, ni som också dietat vet vad jag snackar om. Känns nästan lite förbjudet att köpa annat än kyckling o torsk nu. Kan inte låta bli att tänka på hur mycket jag dricker om dagarna heller efter jag varit så noga över det på vätsketömningen haha. Det kommer nog sitta i ett tag de där diettankarna ;)
Men en sak har verkligen slagit mej, vad dåligt man mår när man äter föör mycket asså! För mycket skit framförallt, blir verkligen i matkoma och helt slut typ, ingen rolig känsla. Så det har faktiskt gjort att jag tröttnat ganska hårt på allt onyttigt, slängde mitt sista godis och resten av min chokladboll som jag hade kvar idag. Unnar mej hellre nån god sås till maten eller något sådant istället. Ska läga upp ett offseasonschema som jag ska följa så gott det går, mest för att jag ska vara säker på att jag får i mej tillräckligt. Ni förstår att mitt stora problem offseason är inte att jag vräker i mej av allt och äter för mycket, utan att jag äter på tok för lite. Och då bygger man ju inga ben ;) Så nu ska jag hålla mer koll på vad jag äter så jag får i mej rätt mängder av allt.

Idag vette fasen vad jag har sysslat med riktigt. Jag har ju utvecklat någon sorts fetish för att gå runt o köra med grästrimmern härute på gården haha. Gav mej ut när det småduggade ute i mjukisbrallor, tröja och foppatofflor för att rengöra badtunnan, sedan kom jag på att jag ville trimma gräs, trots att det hade börjat vräka ner regn. Vägrar att ge mej också för jag tycker det är så kul haha :D Så jag blev dränkt kan man väl säga, blöt ända in på trosorna, men det var lätt värt det, mycket finare här ute nu ;)
Nu snart ska jag åka iväg o slänga skräp, och sedan tänkte jag faktiskt gymma senare ikväll, Classic Gym härborta har ju börjat ha öppet till 24 vilket är svingött för en kvällsmänniska som mig ;)

Bild från imorse, har inte hunnit hända jättemycket av mitt svullande i alla fall, men det kommer väl om jag inte skärper till mej ;)Hittade lite partybilder från hur jag sett ut tidigare när jag jobbade som Glamourmodell och värdinna på nattklubbar o kryssningar o dylikt. Då kosten bestod av alkohol, alkohol och utemat o skit i allmänhet.
Vissa dagar käkade jag nudlar till frukost, nudlar och kall falukorv till middag o inte mycket mer, ingen ordning alls med andra ord.Andra dagar käkade man på Donken, typ bakfyllekäk. Så skönt att man bytt till ett hälsosammare liv, mår så mycket bättre nu! Fast jag dricker såklart alkohol någon gång då o då, kommer aldrig bli någon sådan hyper renlevnadsmänniska helt plötsligt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln