Vatten-76webb

Om mitt sjukhusbesök

Jag visste inte riktigt om jag ville ta upp detta offentligt eftersom det kanske räknas som lite personligt men känner att det är något som är viktigt att belysa och faktiskt kan vara livsviktigt rent ut sagt.
Der var efter SM som jag skojade om hur benig jag var när jag låg i sängen innan läggdags och kände på på min bröstkorg, kände även igenom mina tuttar och märkte något som jag inte kännt tidigare, nämligen en liten knöl i sidan av ena bröstet. Så innan min tävling på Tyngre så var jag inne på vårdcentralen och gjorde en liten koll och då konstaterade läkaren att jag hade någon knöl där som hon trodde var ofarlig, men eftersom den fanns där så fick jag en remiss till Mammografi, där jag var på besök igår. Fick först röntga tuttarna, var första gången man gjort något sådant. Sedan fick jag göra ultaljud på tutten efter det, där de såg att det var någon slags bindvävsknuta av nått slag i tutten. Även där sa läkaren att den ser helt ofarlig ut, men eftersom jag är över 25 år så är det rutin på att man gör en cellprovstagning i bröstet för att vara helt hundra liksom, MEN som sagt, han sa att den ser helt ofarlig och det fick mej att pusta ut! Kände inte så stor oro för knutan men det ligger ju o gnager lite i huvudet ändå när man hittar någon förändring i kroppen sådär, så det känns skönt att den såg och kändes ofarlig :) Ska även ta cellprovtagningen denna veckan tänkte jag så man har det gjort också, ska bli intressant o se om det gör ont, de ska ju tydligen göra nått slags stickprov i tutten då.

I och med detta vill jag verkligen belysa er alla att vara noga med att undersöka era bröst regelbundet. Försök komma ihåg att göra det en gång i månaden för att lära känna era bröst och kan då tidigt märka ifall det skulle vara någon förändringar.
 

Såhär gör ni när ni undersöker era bröst.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln