Vatten-76webb

Bilder från plåtning i lördags

Det var en annorlunda Halloween för mej i år faktiskt, det vart inget utklädnad eller krökande som brukar höra till, utan lugnt o stillsamt istället. Var erbjuden att gå på en fest men var fanemej inte sugen asså. Festade helgen innan och kände faktiskt att det räckte. Man har liksom inte lust att festa varje helg längre för man orkar framförallt inte va trött o jävlig dagen efter. Nej denna lördagen så hade jag planerat in en plåtning med Janne Wiberg på mitt gym, Classic Gym här i Landvetter. Vi skulle köra lite träningsbilder och även bilder med en supermehasnygg motorcykel som jag fick låna av en vän som tränar på gymmet. Och det gick finfint! Är jättenöjd med bilderna! :D

Lägger ut nån bild i taget på Facebook och Instagram så ni får se lite då o då så det blir liiite mer spännande, men tänkte bjuda på nån bild i förskott till er på bloggen som inte visats någon annanstans ;)

Vi börjar med gymbilderna så får ni se motorcykelbilderna inom kort ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln