Vatten-76webb

Ta hand om era ryggar!

Precis som man servar bilen så behöver man serva kroppen ibland också, tänk på det people! Jag själv har varit o tagit hand om stela rygg nu lite då och då hos duktiga Johan på Naprapatlandslaget i Göteborg, och det har verkligen varit till jättestor hjälp! När jag kom dit första gången så var jag sjukt stel i svanken, filèerna på ryggen var hårda och sammandragna.
Mycket av detta berodde på att jag ofta gör marklyft och håller ryggen rak, som man ska, när man böjer, MEN jag har varit lite väl duktig med det eller vad man ska kalla det. Ryggen fastnade lite så kan man väl säga och gick inte o böja som man ska, men nu jäklar känner jag stor skillnad efter att ha varit och knäckt ryggen där några gånger. Måste se till att stretcha och böja ryggen lite oftare nu så jag får ordning på den, kan inte köra knäböj på gymmet annars för att det värker för mycket.

Så ett tips till er alla, ta hand om era kroppar! Man kan behöva se över rygen lite då och då eftersom den utsätts för mycket jobb om dagarna. kan varmt rekommendera er att höra av er till Johan på Naprapatlandslaget, riktigt duktig på det han gör! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln