Vatten-76webb

Min tripp till Kristinehamn och Askersund

Då var det söndag då! Söndagar brukar det alltid bli antingen en slappardag med mycket serier och mys, eller fixa-hemma dag. idag blev det en fixardag! Har ett rum som är allt annat än klart i huset så idag blev det att slipa väggarna därinne och spackla. Det ska bli en kontor därinne inom snar framtid. Så lite sånt har det blivit idag. 
I veckan så har jag haft begränsat med nät eftersom jag varit i Värmland några dagar. Drog till Kristinehamn i tisdags för att passa på att umgås med mormor och syrrorna. Blev en tripp hem till Linda i Skohall, shopping i Karlstad med mormor och lite massage också. Sedan så gymmade Terese och jag på Galaxen i stan. Gillade det gymmet faktiskt! Fick lite ny motivation av att variera gym kände jag.
Efter jag varit i Kristinehamn så drog jag vidare till mamma i Askersund. Där blev det att äta kräftor och räkor, körde lite massage där också leka med lillsyrran Diana o lite sådant sköj! Sedan drog jag hem på fredagen och hade fredagsmys med vin och räkor, en riktigt fin vecka med andra ord!

Lite bilder från massagen hemma i Askersund. Ska försöka ta tag i att komma igång med massagen mer nu, tycker det är jättekul! Kommer även att ta med den i kommande resor till Kristinehamn och Askersund så hojta bara till om ni är sugna :)Lillsyrran Diana hjälpte till med massagen på Micke :DDiana fick sej lite massage hon också :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln