Vatten-76webb

Bästa frukosten

Detta är kosttillskottet jag inte klarar mej utan, använder det verkligen VARJE dag!
Fick panik för några dagar sedan när den tog slut och visste inte vad jag skulle äta till frukost så jag var helt förvirrad haha, så fast är jag med andra ord. 

Jag väljer att ha kasein istället för vanligt vassleprotein i min gröt på morgonen eftersom jag gillar konsistensen bättre, smaken Double Rich Chocolate är himelskt god och man håller sig mätt längre av kasein eftersom det är ett långsamt protein. Jag är hungrig som en varg just på morgonen så jag behöver verkligen nått som mättar, så då funkar detta perfekt.

Denna frukosten började jag käka varje dag under min diet och trodde ALDRIG att jag skulle fortsätta med det när jag gick offseason, men jag är så fast, det är faktiskt så gött så jag tänker fortsätta med detta varje morgon framöver.

Min så kallade gröt äter jag lite annorlunda också, vet inte om man kan kalla det för gröt, det är snarare negerbollssmet skulle jag väl säga.


Såhär ser min frukost ut:

1 dl havregryn
1 dl Kasein (Länk)
1 msk jordnötssmör (Länk)


Detta blandar jag ihop med lite vatten, står och rör i det och häller i vatten i omgångar tills jag får konstistensen jag vill ha, tjockt och kletigt, sedan äter jag! Värmer det inte eller något utan äter det som det är, och det är SÅ gött!

Kasein brukar funka perfekt som kvällsmål också! Eftersom det får en tjockare konsistens så kan man vispa det till ett mousse eller "fluff" som jag säger, sedan lite hallon eller jorgubbar på det så har man en riktigt go kvällsmat ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln