Vatten-76webb

Besök på Salong OSS idag

Idag så har jag varit på besök hos den grymma salongen OSS Hår och Skönhetssalong, var ganska längesedan jag var där sist så jag kände att nu var det verkligen dags. Man vill ju piffa till sig lite nu till vintern och alla kommande tillställningar framöver ;)
Tyvörr så kan ni inte se resultatet idag då jag är rätt svullen just nu, men kan avslöja att det blev en injektionsbehandling.
Det känns alltid lika tryggt att göra såna behandlingar hos Patric på Salong OSS, han besitter stor kunskap och erfarenhet och man kan alltid vänta sig det bästa resultatet och bra produkter. Sen är han för jäkla trevlig också, så han tycker jag ni ska boka in en tid med ifall ni vill göra injektionsbehandlingar som botox, läppförstoringar eller annat :)

Dessutom så ger jag er 20% rabatt på ALLA injektionsbehandlingar med Juvederm, som jag alltid använder till läpparna, och även till Botoxbehandlingar. Säg bara mitt namn när ni bokar så får ni rabatten :)


I Väntan på min behandling idag :) 

Klicka på bilden nedan för att komma till deras hemsida och läsa om alla behandlingar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln