Vatten-76webb

Ny Backpose i Bikini Fitness

Läste nyligen om att de infört en ny Backpose i Bikini Fitness, och jag måste säga att jag gillar det verkligen! Det ser mer classy ut. 

Framförallt så kommer det ställa mer krav på en snygg vältränad rygg eftersom man inte kan gömma den med håret som många gör, och en mer vältränad rumpa eftersom man inte kan svanka sej till den lika mycket i den nya posen. Den förra posen kändes dessutom mer vulgär, särskilt om man som tjej inte riktigt berhärskar den posen och står alldeles för framåtlutad med överkroppen och svankar järnet, lite kom-o-sätt-på-mej-bakifrån style. Och det irritationsmomentet när tjejerna täcker hela ryggen med sitt hår, vad ska man bedömma liksom, enbart röv och ben? Skittråkigt ju, en snyggt definerad rygg är ju jättesnyggt och intressant att se på. Nej jag tror det kommer vara positivt för Bikini Fitness rykte, inte lika mycket stripp utan mer atletiskt. Vad jag förstått så hoppas man kunna införa detta nästa år i Sverige, ska bli spännande att se.

Vad tycker ni, är den nya posen bra eller anus?Nya posen längst upp.
 

Min backpose på SM 2015.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln