Vatten-76webb

Börjat rita igen!

Då var det måndag igen då, inleder med att sova liiiite för länge, men som tur är så var robotdammsugaren programmerad att börja dammsuga imorse så den fick bli min väckarklocka. Något stek att ha såna där apparater, robotdammsugare och robotgräsklippare, undrar vad som uppfinns härnäst, kanske en robot som kan sminka o fixa mitt hår varje morgon? Det hade ju varit nått ;)

Det har varit en fin helg. Började fredagen med att få mitt allra första uppdrag som ritare, en kille ville att jag skulle skissa av hans Volvo. Dyngjäklasvårt är bara förnamnet! Som jag skrivit tidigare så ritade jag mycket förr i tiden, typ när jag var runt 15-16 år, sedan har det legat på is. Men kom på att det är ju faktiskt ganska kul och rogivande att sitta o rita, så gav mig på att måla Iron Maidens maskot Eddie, och lade upp bilden, ofärdig dock, på Facebook och Instagram, och den vart väldigt uppskattad sjukt nog. Jättekul att folk gillade vad de såg! Så därav så fick jag detta uppdraget att måla Volvon, och är inte klar än, men har inte jättelångt kvar. Kände att detta var ett svårt uppdrag men hoppas han blir nöjd i alla fall, jag gör mitt bästa :)

Här är bilden på min Iron Maiden tolkning :)Annars så har jag skaffat gymkort på Nordic Wellness i fredags också, vill gärna ha olika gym att variera mellan. Känne inte att jag utvecklas och motivationen börjar tryta om det blir samma samma hela tiden, så nu har jag gym att variera mellan.Så nu hoppas jag att jag ska ta mej samman, börja äta MER och bygga några jäkla ben tillslut haha ;)

På lördagen så drog jag till Malin i Stenungsund. Där blev det först rövträning, sedan sola solarium, och sedan handlade vi med oss massa gött och drog till henne och käkade ost, kex, skinka och drack lite vin, riktigt fint! Alltid lika roligt att umgås med Malin, hon är en av de få tjejer jag träffat som jag verkligen fastnat för direkt, man kan alltid vara sej själv med henne och vi har alltid roligt vad vi än gör.
Dagen efter så drog jag mej hemåt, städade o pysslade hemma och lagade massa mat och föreberedde så det inte skulle se ut som fan till sambon kommer hem från Decembercupen hehe.

Obligatoriska selfiebilden efter ett gympass :DSöndagsselfie :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln