Vatten-76webb

Fitnessfestivalen i Stockholm

Nu har man landat lite från helgen, den har varit intensiv minst sagt så därav utebliven bloggning i helgen :)
Fitnessfestivalen var jättekul! Stod mestadels och stekte proteinvåfflor, och de vart minst sagt populära om man säger så. De tog slut precis när jag gjort dem klara varenda gång. Doften av nygjorda våfflor spred sej som en löpeld över hela lokalen så jag tror de flesta besökare och utställare var där o smakade våfflor ;)
I övrigt så var det mindre folk på mässan än vad jag trodde, man hade ju liksom väntat sig att man skulle få gå som packade sillar därinne men så var det inte alls. Gillar egentligen inte det där att de har delat upp Fitnessfestivalen i både Stockholm och Göteborg, bättre att ha det enbart i Göteborg, och kanske istället lägga nån tävling på fredagkväll elle liknande?
Kändes sjukt jobbigt att jag skulle få jobba med en jäkla vagel eller vad det nu var i ögat på fredagen, men som tur är så kunde jag lösa det med massa smink så det syntes inte jättemycket, pinsamt jobbigt annars :D Det roliga på söndagen var att det började komma på andra ögat med, så nu har jag lite ont och svulnad på det istället. Quasimodo for life typ. Men men, vad skulle man göra utan smink liksom? ;)

Men helgen har varit riktigt rolig faktiskt, har fått jobba med väldigt roliga o bra männsikor i MM Sports monter och vi har haft jättekul hela tiden, och så är det alltid kul att få mingla runt, se lite kända atleter och sådant. Ett stort plus var att jag hittade en monter som sålde ut Freddy Tights till rea priser så där blev det lite oplanerad shopping ;) Ett par gröna och ett par röda Wrups blev det, älskar dom! kul med lite annorlunda färger!

Provade de gröna idag, såhär såg de ut.Lägger säkert upp bilder från mässan imorgon så ni får hålla utkik i bloggen :)
Annars så blir det jobba imorgon till och med torsdag på lagret, och i helgen så är det dags för Fitnessfestivalen här i Göteborg, ses vi då? 
Kanske får samma uppgift med att leverera grymma proteinvåfflor då också, så då får ni ju passa på att komma o smaka, lovar tat ni inte blir besvikna ;)

Det är denna jag bjuder på. man kan alltså både göra både pannkakor och våfflor på denna, bara att blanda med vatten så är det klart, sånt gillar jag, när det går fort, är bra och gött!


Klicka på bilden för att komma direkt till proteinpannkakorna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln