Vatten-76webb

Godaste Whiskyn!

Då sitter man och avnjuter en riktigt rökig whisky såhär på kvällskvisten. Jag köper ju alltid samma Laphroaig som alltid annars, men testade en annan variant idag som skulle vara ÄNNU rökigare, Laphroaig Quarter Cask, och satan vad den satt fint! Jag är verkligen en sucker för rökigheten. Den var verkligen riktigt jäkla god! Just denna så fick jag reda på att den är den rökigaste jag kan hitta dessutom, så ni som försöker få mej övertygad om att andra whiskysorter är godare kan slänga er i väggen, jag byter aldrig ut min kära Laphroaig ;)I övrigt så har jag jobbat idag, och kommit hem, käkat hamburgare och degat framför tvn hela kvällen. Jag har verkligen varit sämst på att träna på sistone, men har haft såna problem med ögonen hela veckan så har inte velat mucka med kroppen allt för mycket ifall jag har nån inflammation i kroppen. Jag vet verkligen inte hur man tränar lugnt heller, går alltid in och tar i för kung o fosterland hur förkyld jag än är, så nu försöker jag lugna mej lite. Imorgon däremot så är jag ledig så då ska det bli och träna lite, längar redan ;)

Sedan blir det jobb hela helgen på Fitnessfestivalen, så ni får väldigt gärna komma och hälsa, smaka på proteinvåfflor och andra smakprover i MM Sports monter :)
Ska bli spännande o se hur mycket folk det blir där jämfört med Stockholm.

Jag lovade ju lite bilder från Fitnessfestivalen i Stockolm förra helgen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln