Vatten-76webb

Någon som snusar här?

Idag tänkte jag faktiskt ta upp en annorlunda grej, en svensk klassiker, nämligen snus!

 
Det är ju faktiskt en hel del av svenska folket som snusar. Ungefär en miljon människor I Sverige snusar regelbundet. Av dessa är cirka 80 procent män och 20 procent kvinnor.

 

Personligen så får man ju en bild i skallen av att det är mest bönder som kör runt med sina Volvo 740 som har en fet rinnande prilla under läppen :D Men jag tror att det är många fler människor I ens närhet som snusar fast man inte ens märker av det, portionssnus kan ju vara väldigt diskret så man märker säkerligen inte av de på vissa.

 

Själv har jag aldrig varit varken snusare eller rökare, dock testat båda. Rökning känner jag verkligen inte någonting av, det har ingen effekt på mej. Dessutom så luktar det vidrigt, så jag är glad att jag inte hängde med ”dom coola” barnen i skolan som hängde ute på rökrutan så man blev fast i den skiten.

Snus däremot har jag testat några gånger och det känner jag direkt en nikokick av! Finns ju många sorter och smaker att välja mellan, men det känns som de allra flesta i min umgängeskrets kör på Göteborgs Rapè så det är bara den jag testat när jag väl provat snus.

Jag kommer själv aldrig börja med varken rökning eller snusning, men för er som gillar det och vill testa nya sorter så hittade jag denna sidan http://www.snusbolaget.se/ som hade massa olika sorter och smaker att välja på.

 

Vad tycker ni själva om snus, vilken är eran favoritsnus? Vad anser ni själva om rökning och snusning?

Etiketter: snus, snusbolaget

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln