Vatten-76webb

Plåtning igår

Ja då sitter man vid datorn och försöker komma ikapp lite med mejl och allt vad det är som skriker på mig. Tänkte att idag så ska jag hinna med MASSOR hemma för jag hade inget planerat efter jobbet för en gångs skull, men vad gör jag då? Lägger mej i soffan och gosar med katterna, och blir supertrött och tänker att jag klan väl sova i en kvart, men nejnej, då sover man i typ två timmar haha. Aja, jag behövde nog det. Jag är ju inte den skarpaste kniven i lådan som går och lägger mej runt 24-01 på kvällen när jag går upp vid halv sex varje morgon, det blir inte många timmar det. Så jag får väl se det som att det var en välbehövlig vila helt enkelt.
Men träningen blev lidande idag, får köra skiten ur mej imorgon och i helgen istället. 
Igår så var det fullt ös kan man säga. Jobbade och sedan så åkte jag direkt till Classic Gym för att vara med och assistera vid en plåtning med Janne och en Bikini Fitness atlet i teamet som heter Elvira. Supersöt tjej verkligen, och hon blev ruskigt bra på bild så det var superkul att vara med! Jag hann med att ta några bilder också, några med bara mig och några med Elvira också. De kommer inom kort i bloggen :)
Men kan bjuda på en av bilderna som togs igår!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln