Vatten-76webb

Blandat från senaste tiden :)

Idag har det varit en riktig fixardag, städat både inomhus och inomhus, postat paket och grejat i stort sett hela dagen, riktigt skönt och få mycket gjort. Bara att sätta på en spellista med massor av Kristet Utseende så blir det helt plötsligt jättekul att springa runt och städa och sjunga för fulla muggar samtidigt.

Det behövdes städas efter denna helgen om man säger så, speciellt ute vid badtunnan där det stod ett antal ölburkar och spritflaskor haha. Blev lite hemmafest här i lördags, alkohol i mängder och badade badtunna i cirka fem timmar. Den där badtunnan är fanemej underbar, väntar bara på att snön kommer så kan man sitta därute i värmen omgiven av vit snö, kommer bli riktigt mysigt. 

I lördags, på hemmafesten, så var det ju ruksigt halkigt och frost ute, och vi fick för oss att det var en JÄTTEBRA idè att springa o ta några dopp i den vanliga poolen (som inte är uppvärmd såhär års) så det var iskallt, så man sprang ju rätt fort o kastade sej i den varma badtunnan efter ett iskallt dopp i den poolen. Klart man råkar trilla på den halkiga altanen så man har ett supersnyggt sår på smalbenet nu och är helt svullen, man är bra smart på fyllan ;)

Vad har man annars gjort sedan jag skrev sist tro? Gymmat en del såklart, och passade på att ta några töntiga selfies eftersom det knappt var några folk på gymmet den dagen ;)

Gymkläderna kommer från bästa MM Sports

Sedan så har jag ritat klart bilen jag jobbat på som jag fått uppdrag på att rita. Svårt som satan tyckte jag att det var, men så är det väl i början. Måste komma in i ritandet mer och avsätta lite tid til det i vardagen så man blir grym någon gång i framtiden :D

Sedan så har det dykt upp fler bilder från mina jobb på Fitnessfestivalerna, både i Stockholm och Göteborg som duktiga Lelle tagit :)
Sedan så måste jag ju bara bjuda på en till bild från Janne Wibergs och min plåtning på Classic Gym här i Landvetter, nyligen, riktigt cool effekt på bilden! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln