Vatten-76webb

Tips för dig som solar solarium!Idag när jag låg o solade solarium för första gången på väldigt länge så kom jag på mig själv att jag alltid går igenom en liten procedur innan jag lägger mig tillrätta.

Så idag tänkte jag faktiskt dela med mig lite av lite
tips när det kommer till att sola solarium! :)


 

 • Sminka alltid av dig foundation och puder, det är för det första inte det bästa för huden att sola med smink, men framförallt så tar inte solariumet lika mycket i ansiktet som på kroppen eftersom huden är täckt av smink i ansiktet, så man får en blekansikte medans kroppen är brun, inte så rockigt.
 • Försök täcka över håret med något, en handduk eller t-shirt eller vad som helst, speciellt om du har väldigt blonderat hår som jag. Sliter oerhört på håret med solariumets strålar. Kom även ihåg att sätta upp håret eller lägga dej uppåt så du inte får ränder på ryggen av att du ligger på det.
 • Vill du slippa få den vita fläcken ovanför röven?
  Gör såhär: Lägg dig ned på rygg. Där du får veck under skinkorna tar du tag i skinkorna och drar upp så du inte får veck längre, sedan svankar du så att tyngden av kroppen hamnar på skinkorna. Den vita fläcken kommer av att det är inte mycket fett just där, det är rätt hårt och därav får du den vita fläcken när du lägger all tyngd just där, så försök fördela så att du ligger mer på det mjuka fettet på skinkorna.
 • Kritvita armhålor? Variera hur du ligger med armarna. Lägg de uppåt ett tag varje gång så att armhålorna får lite färg också.
 • Vita fläckar på skuldrorna? Försök att tänka på att inte ligga på det "hårda" på skuldrorna utan försök lägga dig så att kroppen blir mer fördelad på mjukare delar mot solariumet. Jag brukar svanka en del så att jag ligger i med ryggen lite nedanför skuldrorna istället.
 • Var försiktiga med att använda krämer i ansiktet som ska göra dig ännu brunare, som finns att köpa på vissa solarium, i alla fall om man har känslig hy. De funkar för mig att använda på kroppen, men så fort jag använder dem i ansiktet så blir jag bränd och svullnar upp i ansiktet så det ser ut som jag fått ett getingstick.
 • Jag har flera killkompisar som inte vill sola nakna i solarium för att de är rädda för att bränna sig i nedre regionen, så ett tips där som de brukar göra är att sola med penis och pung i en strumpa, då slipper man den kritvita stjärten ;)


 

Etiketter: solarium, tips

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

 • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

 • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

 • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

 • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln