Vatten-76webb

Tillbaka!

Ursäkta att jag gått lite under jorden senaste veckan men har varit ett vrak typ. Förkyld som satan så har sovit massor och spelat en jävla massa Assasain Creed och kollat på hela serien Gotham, som var riktigt bra om ni frågar mej. Så motivationen har inte varit på topp direkt, saknat gymmet kan jag intyga. Försökte mej på ett gympass igår, kötta axlar och mage och det gick rätt så bra trots att jag inte kände mej helt hundra. Just för stunden sitter jag i bilen som bär av ner till Ängelholm för att fira jul hos Tims familj, ska bli mysigt! Sedan blir det troligen utgång i Helsingborg på juldagen :)
Testade mitt blond/blåa löshår igår, kul att sätta lite färg på vardagen ;)

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”