Vatten-76webb

Julfirande och annat tokigt

Då var julen över då, känner mej typ 10 kilo tyngre av all julmat dessa dagarna haha. Har haft en jättemysig jul i Skåne, med massa god mat, gott sällskap och även en utgång i Helsingborg bjöds det på. Träffade på en hel del folk som kände igen mig på Harrys som gillade mina videobloggar eller vad man ska kalla dumheterna jag gör ibland, så kan intyga att det kommer att komma fler knäppa videos i början på nya året ;)

Kom hem därifrån igår och har verkligen softat järnet resten av helgen. Är fortfarande förkyld så har vilat från gymmet och istället haft lite hemmapysseldagar och framförallt en jävla massa tv-spel haha! Har upptäckt på nytt att det är jävla roligt o spela tv-spel i flera timmar hehe.
Har kört slut på Assasain`s Creed Brootherhood för ett tag sedan, och sedan avslutade vi Assasain`s Creed Revolution idag, och är påväg att ladda ner Assasains Creed 3 nu, spelnörd.se typ! Men det är riktigt gött ibland, bara att ta det lugnt, vila igenom sig förkylningen och spöpa upp tempelriddare liksom!? :D
 Innan jag bestämde mej för att knäcka extra som julegris och äta allt jag såg gånger hundra, så tog jag lite juliga bilder julen till ära ;)Tycker ni att jag är segare än en sengångare på att uppdatera i bloggen så får ni gärna följa "My Story" på Snapchat, SandraReiche heter jag där, och där uppdaterar jag i stort sett dagligen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln