Vatten-76webb

Detta med nyårslöften

Snart nyår då, får se hur trångt det kommer att bli på gymmet hädanefter ;) Som så många andra nu när det nya året kommer så ska jag faktiskt ha lite nyårslöften, som jag SKA leva upp till har jag tänkt. Ska klura ut några så kanske jag delar med mig av dem imorgon i bloggen, det är ju alltid smartast att dela med sig av sina nyårslöften offentligt för då känner man sej ju liksom lite tvungen att leva upp till dom hehe.

Något som lätt kommer stå med på min lista är att 2016 är året då jag bygger mej ett par muskulösa ben och en matchande röv till detta ;) Kommer antagligen bli ett tävlingsfritt år så då är det bara bygga, bygga, bygga som gäller. Och detta är inte för att bli bäst inom Bikini Fitness eller sådana drömmar, utan att jag tycker det är för jävla snyggt med ett par muskulösa ben på brudar! Och för det andra så är det ju bra att ha något mål så man håller motivationen uppe :)

Så idag bjuder jag på lite ben och röv, och mage i vanlig ordning ;)

Etiketter: röv, ben, 2016

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln