Vatten-76webb

Min första botoxbehandling

Testade för ett tag sedan att göra botox för första gången, har alltid haft sådan skräck för det i och med alla skräckbilder man sett på kärringar som överdrivit det :D Men jag gillade det, är supernöjd med resultatet! Det ser naturligt och bra ut. Blev av med mina streck i pannan som man får när man gör "förvånadsminen" med ögonbrynen. Har irriterat mig på det ett tag då sminket vill lägga sig lite i linjerna när man använder foundation och puder, så nu ville jag ha bort de små rackarna.

Många tänker ju att man ska göra botoxbehandlingar när man är gammal och har riktigt synliga rynkor, men en expert jag pratat med menar på att det är smartast att börja redan när man ser rynkor uppkomma. Gör man botoxbehandlingar då så kommer de ju inte utveckla sig och bli djupare eftersom du kan ju inte få rynkor när du använt botox i området. När väl botoxet går ur omårdet du behandlat så kommer du att gå tillbaka till det stadiet innan du fick riktigt synliga rynkor, de kan ju inte utvecklas och bli djupare när du har haft botox i. Och fortsätter du då att köra botox då och då så kommer inga djupa rynkor uppstå där helt enkelt, bra va? :D
Behandlar du först när du fått djupa synliga rynkor så kommer du bli slät och fin medans du har botox i området, men sedan när det går ur så återgår det till samma djupa rynkor som du hade innan så du måste fylla kontinuerligt för att ha den släta looken.

Jag tycker också att alla kan sluta skämmas för att göra sådana här behandlingar! Många håller det hemligt att de testat botox eller gjort läpparna eller fixat något med hjälp av fillers för att förbättra sitt utseende. Jag väljer att vara helt öppen med vad jag gör, jag har inget att dölja. Alla vill vara fina och gör man det genom att färga håret, sminka sig eller använda botox eller fillers i läpparna så tycker jag att det bara är att köra på det, i rimliga gränser förstås. Man har ju sett skräckexemplar så det kan vara bra att stämma av med någon god vän så man inte råkar bli hemmablind och går till överdrift.

Jag gjorde min botoxbehandling hos duktiga Patrik på Salong OSS i centrala Göteborg som är otroligt duktig på det han gör! Man känner en stor trygghet med hans kunskap och det kände jag var otroligt viktigt när det kommer till sådana saker som botox. Då vill man inte göra det var som helst för billiga pengar och med outbildad personal, utan man vill ha kvalitèt och professionalism. Det var över på bara några minuter och gjorde inte ont alls. Lämnade inga märken efteråt så man kunde inte se att jag gjort något efteråt, så ni som vill vara hemliga med behandlingarna kan gömma det för era män om ni nu vill det ;)

Dessutom, så får ni 20% rabatt vid botoxbehandlingar om ni anger "Sandra Reiche" vid bokning, bättre kan det ju inte bli? :D
  

Etiketter: botox, salong oss

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln