Vatten-76webb

Gymma idag?

Ta i trä, men det känns som förkylningen äntligen börjar ge med sig! Kors i taket liksom. Det är så frustrerande det där, att vila och inte gå till gymmet på så länge. Gav mej ju iväg till gymmet en gång när jag trodde att jag var frisk och "bara lite förkyld" och det förvärrade ju allting så jag fick feber och sedan dess så har jag hållit mig ifrån gymmet. tror jag gymmat en gång på 3 veckor typ, känns så i alla fall^^
Vad har jag lärt mig av detta då? Jo att jag ska sluta gymma när jag är dålig..
Men hjärnspökena kommer som ett brev på posten asså. DET KÄNNS som att alla muskler tinar bort, man blir blek och fet typ bara för att man inte gymmar på några veckor. Men man måste ju komma ihåg att så är inte fallet. Bättre att tillåta sig vila när man är dålig så kroppen återhämtar sig och man kommer tillbaka starkare sen.

Började dagen med att dricka min frulle. Har börjat med det nu igen, varierar mellan att göra kall havregrynsgröt med proteinpulver i, och att bara mixa havregryn, proteinpulver, vatten och lite jordgubbar i min mixer som jag skaffade till min allra första diet. Ni hittar den HÄR, superbra faktiskt.Tog lite bilder imorse när jag tog ett litet avbrott i städningen här hemma. Springer runt i bh o städar för att jag eldar i kaminen så det är sjukt hett härinne :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln