Vatten-76webb

Du blir inte kändare för att du byter team..

Jag älskar verkligen detta. Folk som börjar tävla inom Fitness, kör en eller några tävlingar och skriver om hur bäst de kosttillskotten som deras team representerar är, och vad just de kosttillskotten har gjort för makalösa resultat för den tävlande under deras träning och resa till scenen. Sedan så byter de team rakt av, och då är det just DOM kosttillskotten som gör dessa underverk och som har byggt deras kroppar. Som en bekant som bytte team uttryckte sig i sociala medier "I use this products on a daily basis" fast människan kanske hunnit använt produkterna i tre dagar i princip. Vad är trovärdigheten där? Man ser ju igenom dem direkt? Jag skulle aldrig köpa något av den personens rekommendationer. Ser detta så ofta, folk som hoppar från team till team, och byter favoriter inom kosttilskott som andra byter underkläder.

Och varför byter vissa folk team hela tiden? Jag tror visst att det kallas hybris. De har någon inbillning att de kommer att bli kändare och större inom Fintessbranchen ifall de går med i ett visst team. De får lite storhetsvansinne efter att ha tävlat några gånger, tror att de förtjänar mer uppmärksamhet än vad de tycker att de får och därför prövar de lyckan någon annanstans, för att de har någon fantasibild om att DÅ kommer fler lägga märke till dem och ge dem den fame de "förtjänar".

Men där har ni ju så fel. Och de märker de väl inom kort när de inser att de inte alls fick mer uppmärksamhet och funderar på att byta en andra eller tredje gång.
Absolut så kan du säkert få några extra följare på Instagram bara genom att tävla inom Fitness. Du kanske syns lite mer på Facebook också eftersom folk har lyckats föreviga din vistelse på scenen på några bilder från tävlingarna. 
MEN, du kommer antagligen inte hamna i tidningar, få massa betalda plåtningar och omslag på tidningar, inte ens om du vinner en tävling eller två om du inte kämpar själv för att få det.
Det är det inget team som gör åt dig, eller någon annan heller för den delen.
Grenarna Bikini Fitness och Men's Physique är det ju dessutom så otroligt många deltagare i nu för tiden, och det är olika som vinner i de tävlingarna hela tiden så vill du sticka ut där så är det bara upp dig själv och ingen annan.

Vill du bli en känd profil, få mer uppmärksamhet och få folk att se upp till dig som en förebild och motivationskälla så får du banemej kämpa för det också.
Det är upp till dig själv hur bra och hur stor du kommer att bli, inte teamet du tävlar för.

Jag skulle aldrig ha fått gjort nånting av allt roligt jag hunnit med i mitt liv ifall jag bara latat mig och trott att allting kommer till mig. När jag modellade i början så kontaktade ofta jag fotografer, jag åkte 25 mil till Stockholm för att plåta en-två gånger i månaden för att få bra bilder att kunna marknadsföra mig med för att få större jobb. Jag mejlade runt tidningar för att få chansen att få bli publicerad i dessa. Jag bloggade flera gånger om dagen och var aktiv på mina sociala medier. Jag mejlade runt till företag för att skapa bra samarbeten. Det är allt detta som ligger till grunden till vart jag är idag.

Ni ser ju på till exempel programmet Paradise Hotel, folk drömmer om kändiskap och åker dit och super skallen av sig och knullar runt. Men hur många av dem som medverkat minns ni? Visst är det en hel del som har varit så tråkiga deltagare att man kommer knappt ihåg dem? Sedan så finns det de som man alltid kommer ihåg, som stack ut och som fortfarande håller igång och kämpar för att hålla "kändisskapet" vid liv på ett eller annat sätt. Det är de driftiga som man minns med andra ord.

Nej när det kommer till val av team så tycker jag att man ska koncentrera sig på viktigare kriterier. Jag själv tävlar för MM Sports och har gjort det hela tiden och har inga som helst planer på att byta. De har det jag eftersöker, stor gemenskap, mycket kunskap inom alla områden. Träffar för de tävlande där man får lära sig om posering och dela erfarenheter och ge varandra tips inför och efter tävlingar. Riktigt bra kosttillskott och produkter man kan stå bakom. Även möjligheten att få jobba på olika events vilket är superkul då man får träffa så mycket roligt folk.
Man har ju hört negativt folk som tycker att det är ett minus att det är så många tävlande i MM Sports för att man kanske inte sticker ut så mycket då som tävlande, och det är ju precis det jag pratat om ovan, det är bara du själv som kan se till att sticka ut, och så är det i alla team, tro mej.

Hoppas någon av er fått er en tankeställare i alla fall. Ingenting kommer gratis utan någon som helst insats. Tänk på detta. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln