Vatten-76webb

Planering o plåtning :)

Då sitter man svettig o go efter ett gött och snabbt benpass. Känns så otroligt skönt att vara fri från förkylning och kunna träna igen, mår fanemej inge bra när jag inte får träna och röra på mej, det tär mer psykiskt än fysiskt känns det som.
Men nu jävlar är jag igång igen! :)
Har mycket planerat denna veckan, möten och planer framöver. Kan avslöja att ni kommer att få se mej i tv-rutan framöver igen, men mer om det avslöjar jag längre fram i bloggen så håll utkik. 
Imorgon ska jag till tandläkaren, har nästan lite ångest över det haha. Har inte varit hos tandläkaren på ett år eller liknande så tror inte att mina tänder är en vacker syn. Men men, det märker vi imorgon. På torsdag ska jag göra en lite smått efterlängtad grej, nämligen ta vår honkatt Luna till veterinären för att hon ska få p-piller så hon slutar med sina kåta vrål om nätterna :D
Vi har ju en hankatt också, Blixten, men han är nog lite för ung för att fatta hur man ligger än sålänge, han har försökt några gånger men får inte riktigt till det, blir mer brottning istället, så det får bli p-piller så hon slipper gå o skrika och vara frustrerad för att han inte sätter på henne. Men vi vill gärna att de ska ha kattungar framöver, tror de kommer bli fantastiskt fina.
Annars så har jag plåtat med Janne Wiberg i söndags, en studioplåtning blev det denna gången. Vi körde lite spontant som vi brukar göra ibland, och det blev väldigt bra resultat som alltid när vi jobbar ihop, han kan sin grej! Jag var orolig för att jag skulle se väldigt ur form ut i och med att man är offseason och vätskig och jävlig eftersom man inte tränat så mycket på grund av förkylningen, men det blev fint ändå :D

Här är två bilder från plåtningen, hoppas de gillas!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln