Vatten-76webb

Anabola Steroider och sanningen om mina magrutor

Jag känner att jag måste bara göra ett inlägg och kommentera dessa rykten som florerar om mig på gymmen här i Göteborg, nämligen mitt intag av anabola steroider och olagliga fettförbrännare. Tydligen så säger de här ryktena att jag går året runt på något som kallas Clenbuterol (stavning?) för att lyckas hålla mig såhär smal och ha synliga magrutor året runt.
Men jag kan göra er ryktesspridare lite besvikna här för så är verkligen inte fallet.
Har aldrig testat varken detta eller tagit några anabola steorider, detta har jag uppnått alldeles själv med hjälp av bra kost och träning, men framförallt riktigt bra gener när det kommer till mina magrutor.
Jag har haft magrutor så länge jag kan minnas, även om de varit mer eller mindre synliga under åren beroende på hur mycket jag har vägt och hur mycket fett som täckt över dem. Mamma berättade till och med för ett tag sedan att jag hade magrutor när jag var barn, så de finns där genetiskt. Sedan så kan man alltid bygga på dem så att magmusklerna växer, vilket jag gjort genom att träna mage regelbundet under de senaste 3 åren genom styrketräning. 

Sedan så går jag inte upp så mycket offseason, brukar ligga på cirka 4-5 kilo över tävlingsvikten, just för att min kropp verkar inte fungera så att den lägger på sej så mycket. Jag äter bra och nyttig mat om dagarna, men unnar mig gärna annat lite då och då utan att det påverkar min vikt nämnbart, så min ämnesomsättning fungerar utomordentligt bra, plus att jag är inte en sån som kan vräka i mig hur mycket som helst, jag blir mätt ganska fort när jag äter.

Jag tycker det är väldigt mycket sådant snack i den här branchen, Det viskas om att den och den tar det ena efter det andra hela tiden. Jag tycker faktiskt att det är fel att snacka om sådant utan att ha några som helst bevis för det, för det finns de männsikorna som kämpar dag ut och dag in för att kunna bygga sådana kroppar och äter bra mat ständigt just för att hålla fettprocenten nere. Bara för att man själv inte är nöjd med sina egna resultat, så måste man bara hacka på andra som man anser är större, tar mer i bänkpress eller vad det kan vara. 
Det finns männsikor som har grym form för att de helt enkelt har kämpat för det!

Och självklart finns det de som går på saker, men och? Vad rör det dig egentligen om vad andra gör? Det är deras hälsa och pririoteringar i livet. Att du går och snackar skit om personer som tar steorider gör inte dig muskulösare och bättre? Lägg den energin på att bli nöjd själv istället. Det måste ju ändå kännas bättre att du blivit såpass bra utan att behöva fuska som andra måste göra för att få samma resultat?

Nej, sluta snacka och träna istället ;)

Ny bild tagen av: Janne Wiberg

Etiketter: anabola steroider

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln