Vatten-76webb

Utbildning till PT!

Jag har en väldigt rolig nyhet att berätta, nämligen att nu i februari så kommer jag att börja utbildning till personlig tränare och kostrådgivare på DS Personal Training School!
Jag är verkligen astaggad! Detta med träning och kost är verkligen något jag brinner för och vill satsa på så det kommer bli en rolig och intensiv period som kommer nu med mycket plugg och studerande, ska bli riktigt kul!

Är ni också intresserade av att utbilda er till PT så kan jag tipsa om detta erbjudandet som är riktigt bra.
Jag kan varmt rekommendera att utbilda sig hos DS, jag gick min massageutbildning där och den höll oerhört bra kvalitet rakt igenom, kunniga lärare som var riktigt duktiga på att lära ut och ta sig tid för eleverna, man lärde sig otroligt mycket under den tiden.
Så detta ska bli väldigt spännande! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln