Vatten-76webb

Förvandlingen av mitt hår!

Nu händer det grejer här, jag har nämligen övergett mitt skabbräviga sönderblonderade "hårsvall" och fått en redig make-over så jag är numera en brunett/blond blandning skulle man väl kunna säga!

Jag har ju fullständigt våldtagit mitt hår med hemmablonderingar sedan massa år tillbaka, vilket resulterat i att det har gått av massor, speciellt i virveln bak på huvudet, så varje gång jag vaknar på morgonen så har det stått rakt upp på huvudet likt ett morgonstånd och har varit ett helvete att få ner^^
Så jag kände att nu fick det vara nog, så jag pratade med min vän Malin på Studio Kalufs i Stenugnsund och hon ordnade en tid till mej igår. Vi tänkte att det kommer nog ta ett tag, men aldrig hade man väl kunnat föreställa sig att det skulle ta 7,5 timma att få ordning på mitt lilla huvud!
Det var fläckigt, poröst, hade olika toner lite här o var så det var ett projekt om man säger så! Men fanemej vad bra det blev, är så jävla nöjd, hon är grym på vad hon gör verkligen. 

Först så måste ni ju se före bilderna på mitt hemmamekande ;) Där kan ni se min naturliga hårfärg som tittar fram så sexigt mellan de sönderfrätta slingorna.Och såhär blev resultatet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln