Vatten-76webb

Bästa boken!

Kom på häromdagen att jag blivit sämst på att läsa böcker. Läste ändå lite då o då förr, och jag gillar verkligen att läsa. Fastnar jag i en bok så sträckläser jag den. De flesta böckerna har jag nog läst ut på tre dagar i snitt. Men nu tog jag tag i läsandet igen för nån dag sedan och gav mig på min favoritbok för en andra gång, nämligen Jenna Jamesons bok "Att älska som en porrstjärna".

Den är verkligen så bra! Så vill ni ha något äkta och spännande att läsa så rekommenderar jag verkligen den självbiografin! Har ni några tips på böcker som liknar den så får ni gärna hojta till också :)

Sen kanske jag inte rekommenderar er att läsa böckerna på mitt sätt, men ni kan ju prova i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln