Vatten-76webb

Dagarna med SVT

Då var inspelningsdagarna med SVT över, och därmed tog jag en välbehövlig sovmorgon och slappardag idag, fast ska göra ett ryck alldeles strax och dra till gymmet och städa lite tänkte jag, benen behöver få sej en omgång träning känner jag. Det har varit jättekul att ha SVT här och med mej på gymmet, och till och med på jobbet igår så de fick se mej in action som lagerarbetare också. Hoppas man inte gör bort sej allt för mycket, jag är ju typ proffs på att pladdra mycket utan att tänka och svära i tid och otid, men det blir nog bra! Sen blir man ju orolig för hur man ser ut, låg sminket bra? Såg jag väldigt offseason ut? Äsch, de lär märkas när det kommer på tv ;)

Programmet heter Mitt Sverige och hade premiär igår, men avsnittet där jag är med i kommer att vara det fjärde avsnitett i serien så det kommer ut i mitten av februari någon gång, återkommer med exakt datum. Ämnet som programmet kommer att handla om är Fetma, mer säger jag inte, det får ni se i programmet hehe.

För övrigt så rockar jag mina nya Freddy Wrup tights som jag beställt från MM Sports nyligen, älskar dom! Gillar verkligen färgen och den slitna effekten på dem, och sedan sitter de ju som ett smäck så jag klagar då inte ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln