Vatten-76webb

Fixar brännan

Har kommit in en sån riktig melanotan period nu igen, känns så skönt att känna sig brun igen, trivs verkligen inte när jag är blek. Har ju börjat köra med melanotan från Barbietan nu och det fungerar riktigt bra på mig, blev brun riktigt snabbt. Men brunare ska jag bli har jag tänkt så kör på ett litet tag till. Men ni får gärna säga till mig så jag inte blir FÖR brun, märker aldrig själv när det börjar gå åt det hållet, man blir lite blind med vad som är lagomt eller inte ;)
Ni andra användare får 10% rabatt om ni anger koden "sandra.r" vid utcheckningen när ni beställer på sidan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln